Solicita oferta

Craiasca

Ocna Sugatag, Romania
Str. Unirii, Nr. 7
de la
RON40700RON
2 adulti

Statiunea Ocna Sugatag este una din cele mai vechi exploatari de sare din tara, lacul Gavril este cel mai mare lac antroposalin din tara.

In vecinatate se afla padurea Craiasca, arie protejata, avand exemplare seculare de gorun si larice, aflata sub patronajul Academiei Romane.

Climatul specific este de deal si de coline.

 

Descriere HOTEL CRAIASCA 3 STELE , Ocna Sugatag, Romania

Capacitate hotel: 60 camere duble ***, 3 apartamente***. Camerele clasificate la 3* sunt dotate cu TV si minibar.

Restaurante/Baruri: Restaurantul CLASIC ** cu o capacitate de 248 locuri; Bar de zi; terasa.

Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: reumatismale degeneratice, abarticulare, neurologice periferice, vasculare periferice, artopedice si sechele post traumatice si a afectiunilor ginecologice.

Proceduri majore: bai generale cu apa minerala incalzita, hidroterapie, hidrokinetoterapie in bazin, masoterapie, bai galvanice, aplicatii parafina.

Se efectueaza terapie TECAR, unul din cele mai moderne tratamente in fiziokinetoterapie, contracost.

Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.

Proceduri adiacente: terapie respiratorie, electroterapie (galvanizari, ionizari, curenti de joasa frecventa, curenti frecventa medie, magnetoterapie, ultrasunete, tens si trabert), solux, laser, kinetoterapie de grup la sala.

Agrement/Sport: strand cu apa minerala (3 bazine). Turistii cazati in hotel vor beneficia de acces gratuit la strandul exterior (in perioada de functionare a acestuia) si la bazinele interioare.


Turistii care doresc servicii de tratament trebuie sa se prezinte la hotel cu  bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate si cu cardul de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!