Solicita oferta
Hotel Crăiasca 3* - Ocna Șugatag

Hotel Craiasca 3* - Ocna Sugatag

Statiunea Ocna Sugatag este situata la o altitudine de 490 m, in depresiunea Maramuresului, la poalele muntilor Tibles –Gutai, la 20 km. de Sighetul Marmatiei si 50 km. de Baia Mare.

Statiunea Ocna Sugatag este una din cele mai vechi exploatari de sare din tara, lacul Gavril este cel mai mare lac antroposalin din tara.

In vecinatate se afla padurea Craiasca, arie protejata, avand exemplare seculare de gorun si larice, aflata sub patronajul Academiei Romane.

Climatul specific este de deal si de coline.

Craiasca

Descriere HOTEL CRAIASCA 3 STELE , Ocna Sugatag, Romania

Capacitate hotel: 60 camere duble ***, 3 apartamente***. Camerele clasificate la 3* sunt dotate cu TV si minibar.

Restaurante/Baruri: Restaurantul CLASIC ** cu o capacitate de 248 locuri; Bar de zi; terasa.

Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: reumatismale degeneratice, abarticulare, neurologice periferice, vasculare periferice, artopedice si sechele post traumatice si a afectiunilor ginecologice.

Proceduri majore: bai generale cu apa minerala incalzita, hidroterapie, hidrokinetoterapie in bazin, masoterapie, bai galvanice, aplicatii parafina.

Se efectueaza terapie TECAR, unul din cele mai moderne tratamente in fiziokinetoterapie, contracost.

Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.

Proceduri adiacente: terapie respiratorie, electroterapie (galvanizari, ionizari, curenti de joasa frecventa, curenti frecventa medie, magnetoterapie, ultrasunete, tens si trabert), solux, laser, masaj terapeutic, kinetoterapie de grup la sala.

Agrement/Sport: strand cu apa minerala (3 bazine). Turistii cazati in hotel vor beneficia de acces gratuit la strandul exterior (in perioada de functionare a acestuia) si la bazinele interioare.


Turistii care doresc servicii de tratament trebuie sa se prezinte la hotel cu  bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate si cu cardul de sanatate.

Persoanele neasigurate sau persoanele care nu se prezinta cu bilet de trimitere si cardul de sanatate, dar solicita servicii de tratament, achita tariful de 77 lei/zi/persoana L-V pentru 3 prceduri pe zi.

In aceasta situatie, pentru rezervare se va selecta "(pachet Fara Tratament)". Apoi se va bifa casuta optiunea referotoare la tratament de la sectiunea "Servicii extra".

Consultatia medicala initiala, in valoare de 60 lei de persoana, se va achita la receptia hotelului.

Accesul in bazinele de tratament se face doar in costum de baie.

Nu acceptam animale de companie.