Solicita oferta
Hotel Oltenia 3* - Băile Govora

Hotel Oltenia - Băile Govora

 

Hotelul se afla in statiunea Baile Govora, situata in zona depresionara subcarpatica, din nord-estul Olteniei, la 21 de kilometri de Ramnicu Valcea, la o altitudine de 360 de metri.

Statiunea Baile Govora este unica in tara si a doua statiune din Europa in care se afla ape minerale cu compozitie chimica diferentiata: ape sarate bromurate iodurate, ape sarate sulfuroase concentrate, izvoare cu ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sulfatate, sodice, calcice si magneziene.

Baile Govora este singura statiune balneara din Romania unde raportul dintre aeroionii negativi si cei pozitivi este egal cu 1.

Acest raport confirma faptul ca aici aerul atmosferic, alaturi de tratamentul medical, contribuie la vindecarea afectiunilor cailor respiratorii, situand, din acest punct de vedere, pe locul intai pe tara acest asezamant balnear.

Conditiile bioclimaterice din toate anotimpurile sunt favorabile pentru tratament balnear si climatic. Aeroionizarea din statiune, ca unul din factorii sezonieri dominanti in perioada de aclimatizare, exercita o actiune sedativa asupra aparatului cardio-vascular si asupra vaso-motricitatii. Aclimatizarea se desfasoara fara reactii evidente de tip ergotrop intr-o perioada de 1-2 zile. Bioclimatul statiunii Baile Govora are actiune nespecifica, tonica si sedativa, factor important in tratamentul balnear.

 

Oltenia

Capacitate hotel: 49 garsoniere ***, 70 camere duble ***, 46 camere duble **, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Camerele duble 3* sunt dotate cu televizor si minibar, garsonierele sunt dotate cu televizor, minibar si aer conditionat. 

Restaurante/Baruri: Restaurantul OLTENIA *** cu o capacitate de 130 locuri; Restaurantul – Pensiune OLTENIA *** cu o capacitate de 144 locuri.

Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.

Proceduri majore: aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina (contracost), bai galvanice.

Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, ultraviolete.

 Agrement/Sport: piscina in aer liber; Centru SPA (piscina, sauna umeda si uscata - cu programare prealabila, sala fitness – program incepand cu ora 15.00). Perioada de functionare: 18.06 – 02.09.2023, acces gratuit pentru turistii cazati in hotel.

Turistii care doresc servicii de tratament trebuie sa se prezinte la hotel cu  bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate si cu cardul de sanatate.

Persoanele neasigurate sau persoanele care nu se prezinta cu bilet de trimitere si cardul de sanatate, dar solicita servicii de tratament, achita tariful de 77 lei/zi/persoana L-V pentru 3 prceduri pe zi.

In aceasta situatie, pentru rezervare se va selecta "(pachet Fara Tratament)". Apoi se va bifa casuta optiunea referotoare la tratament de la sectiunea "Servicii extra".

Consultatia medicala initiala, in valoare de 60 lei de persoana, se va achita la receptia hotelului.

Nu acceptam animale de companie.