Solicita oferta
Hotel Petrolul 3* - Eforie Nord

Hotel Petrolul - Eforie Nord

Hotelul Petrolul se afla in statiunea Eforie Nord, situata pe litoralul Marii Negre, intre mare si Lacul Techirghiol, la 14 km sud de Constanta si la o altitudine de 20 de metri.

Amplasarea statiunii Eforie Nord intre Marea Neagra si Lacul Techirghiol creeaza pentru turisti posibilitati de tratament multiple.

Apa sarata concentrata si namolul sapropelic extras de pe fundul Lacului Techirghiol au efecte terapeutice recunoscute la nivel national si international.

 

Petrolul

 

Capacitate hotel: 338 locuri clasificate la 3* (147 camere si 11 apartamente).

Restaurante/Baruri: Restaurantul PETROLUL *** cu o capacitate de 338 locuri.

Sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri. 

Tratamente balneare: Baza de tratament din cadrul hotelului PETROLUL este data in functiune in anul 2011 si cuprinde cabinete si spatii pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: afectiuni reumatismale si ale aparatului locomotor, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni ale aparatului cailor respiratorii, afectiuni endocrine, afectiuni dermatologice.

Resurse naturale folosite: apa minerala din Lacul Techirghiol, namol sapropelic din Lacul Techirghiol, apa sarata de mare.

Proceduri majore: Bai de namol, hidrokinetoterapie de grup in bazin cu apa sarata provenita din lacul Techirghiol, cataplasme cu namol, cataplasme cu parafina, aerosoli cu apa sarata de mare, bai galvanice.

Proceduri adiacente: electroterapie (galvanizari, ionizari, curenti de joasa frecventa, curenti frecventa medie, magnetoterapie, ultrasunete), unde scurte, laser, kinetoterapie, masaj, bai de plante.

Proceduri contracost: drenaj limfatic, masaj cu namol, impachetari cu namol, TECAR.

Turistii care doresc servicii de tratament trebuie sa se prezinte la hotel cu  bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate si cu cardul de sanatate.

Persoanele neasigurate sau persoanele care nu se prezinta cu bilet de trimitere si cardul de sanatate, dar solicita servicii de tratament, achita tariful de 77 lei/zi/persoana L-V pentru 3 prceduri pe zi.

In aceasta situatie, pentru rezervare se va selecta "(pachet Fara Tratament)". Apoi se va bifa casuta optiunea referotoare la tratament de la sectiunea "Servicii extra".

Consultatia medicala initiala, in valoare de 60 lei de persoana, se va achita la receptia hotelului.

Accesul in bazinul de tratament se face doar in costum de baie.

Nu acceptam animale de companie.